maanantai 30. tammikuuta 2012

Tietokonekurssi

Kyllä työttömänä tulee kokeiltua kaikenlaista, välillä luulen jo pienoisen epätoivon pilkistävän valinnoissa. Viimeeksi työkkärissä käydessäni ilmoittauduin Atk painotteiselle työnhaun valmennus kurssille. Eli käytännössä opetellaan käyttämään Microsoft Officea. Eipä sillä ole tullut kuin semmoiset kymmenen vuotta leikitty. Toki tässä on juuri nyt tullut uusi Office 2010, jota en ole ennen käyttänyt, niin pääsempähän sen kanssa sinuiksi. Ainakin eka päivänä tuli ihan hyödyllistä kertausta ja pari uutta havaintoa. Tätä kurssia sitten jatkuu aina helmikuun lopulle arkisin yhdeksästä kolmeen. Kurssilla voi ja olisi tarkoitus suorittaa @-kortti, joitain mahdollisuuksia olisi myös A-korttiin.

Kurssin merkeissä tuli ostettua pitkästä aikaa bussikortti, kun kurssi on Seppälässä ja näillä pakkasilla sinne ei ole kiva pyöräillä tai huristaa autolla. Jyväskylässä on nyt viikonlopun yli ollut pakkasta öisin reippaasti yli -20 astetta ja päivälläkin yli -15. Samaa rataa pitäisi jatkua seuraava viikkokin. Hyvä puoli on, että eipä ainakaan tule lunta! Ja aurinko paistaa!

Mukavasti nämä pakkaset tulee juuri kun nakun on määrä kotiutua meille ensi lauantaina. Olenkin sitten värkkäillyt neulehaalaria, jotta ei kaveri jäädy ihan ensimmäisenä.

Pakkasista huolimatta viikonlopulla yllättävän moni harjisporukasta uskaltautui uhmaamaan pakkasukkoa molempina päivinä!

Kuvissa Milo touhuaa harjiskavereiden kanssa.

Milo ja Sirkka


Milo ja Reiska

Milo ja Maisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti