tiistai 24. tammikuuta 2012

Uutta projektia

Toissa iltana pistin puikoille uuden projektin. Teen siskolle Garnstudion alpakasta pipon. Väriksi sisko halusi mustan, jota on aina niin mukava neuloa pienillä puikoilla. Kerran jo jouduin purkamaan resoria, kun epähuomiossa olin neulonut silmukat väärässä järjestyksessä. Onneksi perus 2o2n resori syntyy nopeasti. Omasta kokemuksesta teen pipoon kaksinkertaisen resorin, jotta korvat pysyvät lämpimänä. Itsellä on käytössä myös Garnstudion alpakasta tehty pipo ja siitä tuntuu välillä tuuli menevän läpi korviin. Muuten pipo on kyllä mainio, kevyt ja lämmin, eikä kutita herkintäkään otsaa.
Oman pipon tein alkujaan syyspopoksi, joka mahtui mukavasti pyöräilykypärän alle, mutta tänä talvena se on käynyt hyvin myös pikkupakkasilla käytettäväksi. Laitan pipoista kuvaa, kunhan saan avokin kuvaamaan. Oma pikku digikamerani on niin vanha, että sillä ei saa kuin hyvin pikselisiä kuvia enkä osaa oikein käyttää avokin järkkäriä. Jotenkin onnistun aina tärskäyttämään kuvat, että niistä tulee kauhean epätarkkoja.

Pipon rinnalla teen tulokkaalle jämälangoista pientä pusakkaa. Ja yhden loimen olen jo saanut valmiiksi, se vain pitäisi pingottaa ennen kuvausta. Enää ei olekaan kauaa kun pentu tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti