keskiviikko 1. helmikuuta 2012

3 päivää suuntaan ja toiseen

Kolmas päivä atk-kurssia menossa. Koko aika on käsitelty tekstinkäsittelyä, eli lähinnä siis Microsoft Wordia ja siitä versiota 2010. Täytyy sanoa, että on ainakin omasta mielestä selkiytynyt paljon 2007 versiosta, josta en ikinä löytänyt sisällysluettelon tekomahdollisuutta. Nyt tämäkin on näppärästi ja selkeästi esillä.
Ihan innolla odotan, että mitä muuta kurssi tuo eteen. Jossain vaiheessa olisi ainakin tarkoitus käydä läpi Excel ja sitten opetella tekemään työnhaunsokumentteja. Excel ainakin on minulle ihan vieras, joskus lukiossa atk-tunneilla sitä käytiin läpi, mutta noistakin tunneista on jo aikaa ja kaikki sitä myöten unohtunut. Onneksi nyt on sitten mahdollista opetella nämä asiat ihan kunnolla ja siten vahvistaa omia työnsaantimahdollisuuksia.
Wordi onneksi on ollut jo tutumpi, niin olen päässyt tekemään harjoituksia omaan tahtiin ja sitten muita odotellessa olen tuttuun tapaan tehnyt käsitöitä. Eilennä viimeistelin Jedille tulevan neulehaalarin ja tänään aloittelin tekemään sukkia varpaasta varteen loopilla, elikkäs kaksi sukkaa yhtäaikaa. Yritän tähän päivitellä kuvaa haalarista, kun saan kuvan otettua.


Töihin pääsyynhän tällä kurssilla ennen kaikkea tähdätään, vaikka olen kyllä miettinyt opiskelemaan paluutakin. Alat vain on vähäsen hakusessa. Suosikkeina on ravintolapuolen restonomi ja eläinlääkäri. Toisen asteen tutkintoja minulla on jo kuitenkin kolme, niin en enää näe pointtia siltä puolelta tutkintoa lähteä hakemaan. Noilla kummallakin on omat hyvät ja huonot puolensa. Kumpaankin varmaan yritän hakea ja pääsykokeissa käydä ja sitten nähdään, mitä tapahtuu.

Kun näin keskiviikossa mennään, niin enää on kolme päivää kun Chattanooga's On Sulla Pokkaa aka Jedi viimein muuttaa meille. Sisko on huomenna tulossa työharjoittelusta meille ja sitten lauantaina mennään yhdessä pentua hakemaan. Kasvattajan toiveesta otetaan myös Milo mukaan, niin näkee kasvattaja kasvattiaan pitkästä aikaa.
Vähän hirvittää kun Jedi on naku, niin miten nämä pakkaset vaikuttavat pennun  sopeutumiseen. Siksi olen tosiaan jo väsännyt loimen ja haalarin. Ja lisäksi saan tutulta sovitukseen hänen koiriensa vanhoja nuttuja, ettei ole niin kova paniikki väsätä kaikkea itse ja nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti