sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lapsettava loppuviikko

Loma on melkein lusittu ja huomenna koittaa jälleen kouluun paluu. Toisaalta ihana nähdä luokkalaisia, toisaalta tuntuu että viikko meni taas aivan liian nopeasti, paljon jäi tekemättä.

Toisaalta taas yllätys suunnitelmat antoivat enemmän!

Ensin nähtiin Siskon kanssa vanhaa lukiotoveria ja hänen poikaansa. Pikkumies oli kasvanut valtavasti. Sinne suuntaan saisi kuulemma tehtailla pipoja ja lapasia <3

Sitten käytiin teatterissa katsomassa Veljeni leijonamieli <3<3<3


Tykkäsin<3 Luulen että olin enemmän innoissani kuin muut lapset, ainakin Siskon kanssa hihkuttiin ja hihiteltiin enemmän kuin muut. Ihana oli toteutus ja hienosti tehdyt propit. Isot kiitokset koko työryhmälle lapsuuteni lempisadun satumaisesta toteutuksesta!

Onneksi on lomalla ehtinyt myös näpertetemään. Testi Elda etenee, vaikka onnistuinkin napsauttamaan(?) knit pron vaihtopään poikki.. lähinnä siis liitoksen juuresta syyn mukaan meni poikki, jotenkin mystisesti. Nyt sitten odotellaan että Titityyhyn tulisi uusia, Avokki kävi eilen sieltä haeskelemassa, mutta oli tietysti juuri lopussa nämä 3,5mm vaihtopäät.

Pengoskelin hieman stashiä sillä kaverille on tulossa vauva ensi vuoden puolella, en muista tarkkaa aikaa :)
Löysin pari kerää Sublimen Organic Meirino Woolia dk, yksi kerä (50g) harmaata ja yksi vaalean sinistä.
Eipä niistä itselle saa oikein mitään, mutta vauvalle sitäkin enemmän!

Harmaa kerä päätyi jo pipoksi ja lapasiksi.


 En ole kauheasti vauvoille neulonut, joten toitavat olla lapaset ainakin isot, mutta kasvettavaa saakin olla. Pipo toivottavasti pitkän resorin kanssa kasvaa kanssa vähän aikaa mukana.


 Lapasten kärjessä on magic caston kahdelle puikolle.

Varret on 1o, 1n joustinta. Puikkona 5mm. Todella ahtaasti lyhyellä vaijerilla looppasin nämä ja alussa meinasikin pistää kiehumaan, mutta kun vähän matkaa sai äherrettyä se helpotti.


Pipo on aloitetu ylhäältä neljällä silmukalla.

Sinisestä kerästä olisi sitten tarkoitus tulla tossut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti