maanantai 5. marraskuuta 2012

Samu saapui, Väsy iski ja Sisko lähti, Lumi tuli ja suli

Lokakuusta on kasvanut marraskuu.. Nyt on liian pimeää minulle. Tykkäsin kun oli lunta, oli valoisempaa, liukkaudesta en kyllä tykännyt. Pimeys saa minut tuntemaan itseni koko ajan väsyneeksi ja innottomaksi, liekö se sitä kaamosmasennusta, eikä nyt ole vielä edes se pimein aika!

Koulussakin on kiirettä, kun 9.11. alkaa harjoittelu ja kaikkea pitäisi vielä ehtiä tekemään ennen sitä. Että menee vapaa-aika pitkälti koulu hommiin. Onneksi tulee se harjoittelu!

Marraskuu toi mukanaan pari isoa muutosta. Isoimpana Sisko muutti Keravalle Ethelänmiehen kanssa. Lähempänähän se on kuin Japani, mutta silti kauempana kun minä olen edelleen Jyväskylässä. Eikä Siskolla nyt tietenkään ole kauheasti aikaa minulle, kun on uusi kämppä laitettavana. Ja minulla kun on Siskoa ikävä!

Toinen muutos on Samu, joka kotiimme tupsahti. Samu on Samsung Galaxy note 10.1. Etukäteis joululahjani. Helpottaa käsitöiden tekoa, kun ei tarvitse ohjeita tulostella ja muistiinpanoja on helppo tehdä. Vielä on käyttö hieman kankeaa, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa lähde.

Gänkitty kuva
Elikkäs tuollainen laite on Samu. Kuvassa ei toki ole minun Samuni, vaan joku mallikappale inthernetistä.
Minun Samussani on lisänä Elisan kirja palvelu, eli sain kaupanpäälle 10 sähköistä kirjaa.

Tässä taannoin kerroin tekeväni kaverin vauvalle tavaraa. Tässä olisi sitten syntynyttä pipoa ja sukkia. Lankana Sublimen organic merino wool.


Pipon tein sukkien jälkeen, ja täpärästi jouduin jatkamaan reunan päättelyn eri värillä kun sininen loppui.
Pipo on neulottu päälaelta alkaen, leventäen puikon keskellä ja lopussa (looppasin) eli levennyskohtia on 4kpl. Muuten pipo on helmineuletta ja sitten joustimet perään.Sukat looppasin myös. Näppärämpää ja nopeampaa tehdä pari kerralla :)

Sitten askartelin vanhoista napeista silmukkamerkkejä. Tuli ihan somia. Kukin nappi oli yksinäinen, ja näin ne pääsivät käyttöön!

Nappi ja helmet on pujotettu päällystettyyn koruvaijeriin ja lukittu sulkijahelmillä paikoilleen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti