tiistai 9. lokakuuta 2012

Keiju-sukkaset

Koulun ja Papparaisen (isukkini) puolesta on ollut hulinaa ihan riittämiin. Valitettavasti hulinat ei tähän lopu vaan tukkaputkella saa painaa kuun lopulle. Onneksi ensiviikolla on koululaisella (eli siis minulla) loma! Jos silloin saisi nukkua ja kölliä.

Vielä huomaan etten ole täysin toipunut flunssasta. Ääni ei vielä kauheampia puheripuleita kestä. Ja kun viikonloppu meni Papparaiselle tulkkina ollessa niin kurkku on tosi väsynyt ja väsyy helposti. Papparaisella oli siis tämän vuotisen vaihtarin vanhemmat Australiasta kylässä ja kun kerta Papparaisen 60-luvun kansakoulu englanti ei riitä niin minut ja Sisko oli kutsuttu apuun. Jälleen kerran kyllä tuli todistetuksi että aussit ovat kyllä ihania ihmisiä <3

Sainpas tuossa valmiiksi viimein Winged fairy socks-parini, jota koulussa ja koulumatkoilla olen pyöritellyt vähän pitempään ja joka joutui kärsimään Varjo-huumasta.Lankana sukissa oli Araucanian Ranco multy. Uusi tuttavuus tuo Araucania minulle. Eikä ihan iskenyt, jotenkin tuntui "löysältä" neuloa tuo lanka. Kuitenkin mitä omaan jalkaan testasin niin tuntui hyvälle, mutta ei niin napakalle kuin sukkani yleensä. Toivotaan että kestää kuitenkin käytössä, sillä lahjaksi menevät nämä sukat.

Sukkapariin riitti hyvin yksi vyyhti, omani on tuo ylempi, alemman lahjoitin Siskolle, joka opettelee neulomisen ja varastoinnin alkeita :)En jaksanut alkaa pyörittelemään kaksia sukkia peräkkäin joten looppasin, ensimmäistä kertaa varresta varpaaseen. Laiskalle ihmiselle tämäkin sopii :)


Varteen tuli oikein kaunis kuvio, mukava vaihteeksi tehdä tämmöistäkin perussukkien oheen. Mukavan helppo kuvio. Mallikerran oppi parila toistolla niin ettei ohjetta tarvinnut katsoa, joten myös bussineulominen onnistui.


Jopa kantalapussa oli palmikkoa <3 tämä oli oikein kiva ja varren fairy-kuviota mielenkiintoisempi.


Kärjen viimeistely tuotti minulle hieman päänvaivaa. Siitä on aikaa kun olen silmukoinut saumoja umpeen, joten otti pari kokeilua ennen kuin onnistui, mutta lopulta tuloksesta tuli siisti :D
Eivät ihan istu minun jalkaani, mutta lahjan saajalla onkin toisen mallinen jalka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti