maanantai 24. syyskuuta 2012

Ikea väsymystä ja varjoilua

Lauantaina tuli pyörähdettyä Aikeassa.. uuteen kämppään tarvittiin pöytiä ja säilytyslaatikoita. Hyvin kun suunnittelimme reissun ja etukäteen katselimme kuvastosta ja netistä tavarat jotka halusimme niin Avokki ja minä vältyimme heräteostoksilta ja reissusta jäi mukava kokemus myös Avokille, joka ei ennen ollut Ikeassa käynytkään.

Sain viimein itselleni kauan haaveilemani Expedit-pöytä-hylly-yhdistelmän ja nyt ompelukone, saumuri ja tarvikkeet mahtuvat säilytykseen kätevästi heti työpöydän viereen. Ei enää nostelua ja kumartelua minulle. Samaten hyllyyn suunniteltuihin laatikoihin saan lankoja kätevästi varastoon, eikä niitäkään tarvitse jemmailla ympäri huushollia.

Vaikka kokemus oli mukava, aina se Ikeassa käynti hieman väsyttää ja nyt ei tee ihan heti mieli mennä sinne uudestaan! Mutta katsotaan muutaman kuukauden päästä..

Sitten pari kuvaa Mysteerihuivi Varjosta. Tältä se näyttää 1. vihjeen lopussa. Väreinä Madelinetoshin tosh merino lightin Jade ja Nutmeg.


Täytyy kyllä tunnustaa että tykkään langasta oikein hirviän paljon ja himoitsen jo isompaa projektia siitä :)
Oikein mukava neulottava ja IHANAT värit!


Pitää vain pistää korvan taa että kun sen aika koittaa pitää projektin langat ostaa kerralla, sillää käsin värjätyn langan sävyt heittävän hurjasti erien välillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti