maanantai 17. syyskuuta 2012

Turkoosi huppu ja mysteeri Varjo

Tulipas pitkä otsikko :)

Flunssa on siis osittain selätetty ja tämä tyttö on taas palannut kouluun. Luokkaa olikin ikävä viikon jälkeen.

Tyhmä ilme ei johdu siitä että olin kuumeissani vaan rupesin tietysti vääntelemään naamaa koiruuksille.

Sairastaessa sain kuitenkin valmiiksi tämän testi-hupun, josta jo edellisessä postissa höpötin. Siitä tuli ihana ja viimeisteltynä aivan ykkös asuste syksyyn <3

Eipä sillä että muutenkaan osaisin posettaa tyylikkäästi, lähinnä aina näytän hyvin pöhnäiseltä :P


 Dropsin Andes oli mukavaa neulottavaa. Kolme kerää riitti ihan mukavasti, tosin kun tahdoin työhön kolme tupsua, niin tupsujen koossa sai hieman pihistellä.


Tupsujen "roikotusnarut" tein solmimalla tupsun sitomislankaan muutamat solmut ennen tupsun kiinnitystä. Kiinnitys soljen olen joskus ostanut Keinosen ompelutarvikeliikkeestä.


Varjo on nimeltään Titityyn ja Veera Välimäen mysteeri KAL. Langat tilattiin klubiin ilmoittautuessa toukokuussa ja nyt ne sitten putkahtelevat postista.

Huivin lankana on Madelinetoshin ihanainen tosh merino light, johon olen ihan rakastunut<3 Olen siis päässyt mysteeriä aloittelemaan hieman. Täytyy kyllä sanoa ettei ohjeiden ensimmäinen osa paljasta vielä kovinkaan paljoa, miltä valmis huivi tulee näyttämään.

Väreinä minulla on ihana Jade ja murrettu Nutmeg. Koska kerkesin nopsana kerimään vyyhdet ennen kuin ajatuksen juoksuni sanoi, että olisi hyvä idea ollut kuvata ne ensin, hyödynnän jälleen kerran Titityyn tyttöjen ottamia kuvia.Luonnossa värit ovat vielä syvemmät ja hehkuvammat. Ja neulottu pinta on elävä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti