tiistai 28. elokuuta 2012

Testineulontaa ja muuton odotusta

Olen hurahtanut Ravelryyn ihan tosissani ja siellä olen surffaillut ympäriinsä, liitttynyt ryhmiin ja ihastellut toisten tekeleitä. Ja lankavarastoja, yllättäen omat varastot ei olekkaan niin kauhian isot :D joten hyvillä mielin voin jatkaa hamstrailua!

Ravelrystä löytyy myös ryhmiä, joissa suunnittelijat etsivät testineulojia malleilleen. Näistä ryhmistä etenkin olen innoissani ja pariin testiin olen ilmoittanut itseni mukaan. Lauantai iltana aloittelin jo ensimmäistä huivi-testiä heti kun kotiuduimme Avokin kanssa kaverin häistä.


Mallista en saa vielä höpistä enempiä tai laittaa paljastavampia kuvia, sillä kyseessä on mysteeri-ohje. Mutta voin sanoa että huivi on ihana ja mukavan nopea neuloa!
Tämä testi on menossa Siskolle, mutta talveksi täytyy varmaan itsellekin neuloa tälllä ohjeella huivi.

Toinen testi on sukka, mutta sen ohjeeseen en ole vielä pahemmin perehtynyt. Mielenkiintoiselle sekin kyllä vaikuttaa :)

Aamulla sain vuokranantajalta viestiä, että uuden kämpän avaimet ovat huomisesta alkaen noudettavissa, joten perjantaina päästään muuttamaan. Saan sitten langat ja tarvikkeet nopeasti pois paketista! Tuntui todella ankealle pakata kaikki pahvilaatikoihin.

Pakkaukset on melkolailla tehty, jotain Avokin tavaroita on vielä pakkaamatta ja sitten ne aivan viime hetkeen käytössä olevat kuten vaatteita, kenkiä, paistinpannu yms. Onneksi perjantaina on lyhyt päivä koulussa, joten pääsen sitten pakkailemaan loput ja aloittamaan siivousurakan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti