keskiviikko 22. elokuuta 2012

Rättejä ja pahviaatikoita

Koulun alettua käsitöille ja muille harrastuksille on jäänyt vähempi aikaa. Tuleva muuttokin vähentää sitä vielä entisestään. Suurin osa tavaroista on pakattu, mutta hommaa riittää silti, lähinnä siivoamista. Viimeisen siivouksen teen kuitenkin vasta muutto päivänä, kun kaikki rojut on saatu ulos. Täytyy vain muistaa olla pakkaamatta siivoustarvikkeita xD

Nyt ainakin olen aktiivisena pakkaajana huomannut pakanneeni sellaisia tavaroita, joita olisi vielä tarvittu ja nyt sitten on koitettu selvitä ilman.

Kokonaan ilman käsitöitä ei toki olla. Kotona kasailen huivia ja koulussa teoriatunneilla neulon jotain pientä.
Nyt on valmistunut esimerkiksi hampusta tiskirättejä.Lankana siis All Hemp 6. Vyyhdit olen ostanut jo joskus 3 vuotta sitten, mutta en ikinä keksinyt mitä niistä tekisin. Kuvissa nyt olevien harmaan ja mustan  lisäksi tiskiräteiksi on muotoutumassa viel ruskea ja vihreä vyyhti.

Nyt muuton kynnyksellä sain sitten inspiraation tehdä varastossa hautuneet vyyhdit pois. Muutenkin mieltä on kuttellut testata hamppua. Samalla sain testattua senkin. Ja mukavallehan se tuntui <3 hampputakkihaave elää!Yhdestä vyyhdistä tuli kaksi hyvän kokoista rättiä ja jäi hieman yli, että varmaan saisi yhdistelemällä vielä lisää rättejä.
 Testailin hieman eri pintoja räteissä. Käytössä sitten näkee mikä toimii ja mikä ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti