sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Mihin se aika katosi?

Niinpä niin. Vasta äsken kyhäilin kesän ensimmäistä postausta ja nyt ollaan jo heinäkuun puolivälissä.. enkä tuossa välillä ole saanut postattua yhtään mitään :( se ei tietenkään tarkoita ettenkö olisi saanut valmistakin, ei vain ole ollut aikaa ja tietysti se kamerattomuuskin häiritsee. En vain viitsi aina postailla pelkkiä tekstejä vaan kuvat olisivat kivoja!

Lyhyesti kesäkuu meni koiraharrastuksissa. Poikien kanssa kierrettiin mätsäreitä ja kuun lopulla osallistuttiin Milon kanssa Laukaan  näyttelyihin. Pessimistisestä odotuksestani huolimatta Milo sai EH:n ja tuomari arvosteli pojan seuraavanlaisesti: Pieni, mutta aika voimakas uros. Hieman kookas, järeä pää. Hyvä purenta. Tummat silmät ja luppakorvat. Riittävä kaula. Hyvä selkä ja kulmaukset takana. Eteenpäin työntyvä hartialinja, joka voisi olla raamikkaampi. Liikkuu leveästi edestä, mutta vakaasti. Hieman lyhyt askel sivustakatsottuna. Turkki voisi olla enemmän laskeutuva. Mukava luonne.

Kieli voi olla hieman kankea, mutta tuomari oli ruotsalainen ja arvostelukin ruotsiksi ja näin näyttelyssä olleet kääntäjät arvostelun käänsivät.
Milosta ei nyt ole siistiä kuvaa, joten laitetaan kuva 7kk vanhasta Jedistä, jonka kanssa olisi tarkoitus kierrellä näyttelyitä enemmänkin.


Jedi on kyllä kasvanut ja komistunut hirveästi. Oiean puoleinen korva vaan ei tahdo jäädä pystyyn, siksi korvat ovat edellen karvattomat. Kesäkuun alussa Jediltä poistettiin 4 maitokulmuria, ja siitä huolimatta pojalla on suu täynnä hampaita.Leikkauksen jälkeen tyyppi oli uninen. Kotona huomasin, että hoitohenkilökunta oli merkinnyt laskuun Jedin olevan puuteri... onhan tuota runkokarvaa, mutta ei nyt puuteriksi asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti