maanantai 30. huhtikuuta 2012

Wappua

Kyllä huomaa olevansa hieman ylityöllistetty, kun ei ole ollut aikaa edes bogeilla. Harjoittelu ja hääpuku ovat vieneet voimat, etenkin ensin mainittu. Olen nytten harjoittelussa jälleen kerran yhdessä Jkylän lankakaupoista ja   sielä menee päivästä iso osa arkisin ja joskus jopa viikonloput, kun oltiin messuilla. Eikä sitten päivän jälkeen oikein jaksa enää kotona kählätä. Etenkin kun olen potenut työpäivien jälkeen hyvin usein päänsärkyä ja muuta tukkoisuutta. En tiedä onko kyseessä kuiva pöly ulkosalla vai onko liiketilassa jotain joka saa pään särkemään. Avokki on kuitenkin hieroskellut hartioita joten jumeista säryn ei pitäisi johtua.

Puotiin olen saanut näperrellä mallikappaleita ja testailla ihania uusia lankoja. Laittelen kuvia näperryksistä, kunhan saan kuvattua tai pyydettyä kaverin ottamaan kuvat. Olen kuitenkin virkkaillut sinne hedelmiä ja neulonut malli sukan, jäljelle jääneestä langasta sain tehdä sitten itselleni sukat. Ne olivatkin ensimmäiset 6 vuoteen.

Hääpukuprojekti etenee. Häätkin ovat ihan kulman takana! Hihatin on onneksi valmistunut ja mekkokin suht hyvällä mallilla. Tänään soviteltiin morsiamen kanssa ja protosta huolimatta muutoksia tuli. Sen siitä saa kun suostuu tekemään pukua tanssijalle. Kroppa muuttuu jatkuvasti.

Lopuksi kuvia hauvoista. Jedi on jälleen kasvanut hirmuisesti ja alkaa näyttää harjikselta. Ikää on kuitenkin jo 4 ja puoli kuukautta. Painoa on jo 4,5kg! Ja korkeudessa meinataan mennä Milon ohi.
Korvien kanssa on vielä säätöä. Vasen alkaa asettumaan pystyyn karvattomana, mutta oikea lörpöttelee, joten teippailua jatketaan.

Jedistä tulee komia poika, onneksi komian ei tarvitse olla älykäs :PTakku-Milo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti