torstai 21. helmikuuta 2013

Jättitupsupipo ja Kokko-panta

Avokki toivoi joulun alla itselleen uutta pipoa. Lupasin, että joulun jälkeen teen ihan sellaisen pipon kuin hän haluaa. Tuloksena syntyi pipo, jossa on pikkuvauvan pään kokoinen tupsu. Se täytti avokin toiveet :)Lanka: Paksu Pirkka 193g  ja teetee Elegant 34g
Koukku: 3mm
Malli: omasta päästä


Jättitupsu söi ison osan lankaa ja aikaa, mutta tulos korvasi ähertämisen!
Korvia lämmittämään tein kuvassa näkyvän käänteen, en kuitenkaan vielä kiinnittänyt sitä. Tämä varana, että vaikka virkattu reuna ei kauheasti jousta, niin jos reuna siitä huolimatta löystyy ikävästi, niin käänteen väliin voi piilottaa kuminauhan :)

Alkavalle talviloma viikolle suihkaisin itselleni kauniin pannan, jotta esim hiihtäessä hiukset saa ponnarille, eivätkä ne läärää hikisinä niskassa.


Lanka: Knitlob's lair Kokko 46g
Puikot: 6mm
Malli: Blue leaf headband

Kaikki kuvat ovat nyt salamalla ikävästi räpsäistyjä, mutta Suomen talvelle ja valon puutteelle ei voi mitään.

Kokkoa jäi vielä 54g, joten siitä voisi jotain ihanaa tekaista. Mitä olen pantaa päässä pitänyt se ei ole kutitellut, vaikka pelkäsin että yleensä villalle kovin herkkänä tämäkin tuotos päätyisi jollekin lahjaksi. Mutta se jäikin kotiin!

Lopuksi vielä kuva Ravelry vaihdossa saamastani yllätyspaketista.


Paketti tuli Jenkeistä duckbunnilta ja sisälsi projekti pussukan, tummasuklaa kuorrutettuja karpaloita (jotka on jo syöty, nams!) ja ihanaa merino-lankaa. Kyseessä on Froliking Feetin fingering vahvuinen lanka, jossa on 114g ja noin 440 metriä, värinä ihana mandarin-lime <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti