lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tds stage 3

Tour-de-sockin 3 vaihe osui juhannukselle. Innokkaat suomalaiset (joita kisassa on mukana nelisenkymmentä!) saivat ohjeen auki tasan puolilta öin torstai aamuna. Itsekin kävin mallin kurkkaamassa tuolloin, mutta Sheherazaden testineulonta piti minut kiireisenä lauantaille. Jolloin iskin kirjoneulesukkiin kiinni.Mitä: Foxtrot
Puikot: 2.0mm
Lanka: Sininen n. 40g ja kulta n. 35g Cascade Heritage, oranssi Hopeasäie Basic n. 9g
Malli: Lebowski by Star Athena

Malli oli erilainen kuin aiemmat tourin sukat. Tosin mitoituksiltaan tämäkin oli hieman väljä. Aloitin varren mediumina ja kantapään jälkeen vaihdoin smalliin. Onneksi tällä kertaa tein hieman napakamman aloituksen, joten sukat jäivät itselle :)Jutun juju oli kirjoneule ja sukasta löytyykin ihan perinteistä kirjoneuletta, mutta sen lisäksi mosaiikkia ja intarsiaa. Intarsialla toteutettiinkin kantalappujen upeat kotkat. Voin sanoa että oli ihana solmu kun luuppasi kahta sukkaa ja sormioita oli työssä parhaimmillaan 14!


Samaten päättely oli tuskaisaa, mutta myös nurjasta puolesta tuli suht siisti. Jotkut kisaajat olivat päätelleet langat neuloessaan. Ja tästä täytyy ottaa selvää kun seuraavan kerran intarsiaan törmään (tosin luultavasti hyvän ajan kuluttua).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti