lauantai 23. maaliskuuta 2013

Mal Laminaria

Jossain aiemmassa postauksessa taisin mainita Malabrigo Marchista ja että Ravelry groupissa osallistun kisaan. Joss en niin ainakin olen kuvitellut maininneeni :P

Ensimmäinen kisa työni on Laminaria-huivi pienempänä verisiona. Tämä on muuten ensimmäinen ikinä neulomani pitsihuivi ja all-pitsi-työ. Ja ensimmäinen jonka olen oikeaoppisesti blokannutkin, yleensä teen vain kevyt version tai jätän blokkaamatta.


Mitä: Mallaminaria
Puikot: 3,5mm
Lanka: Malabrigo Lace 50g
Malli: Laminaria, pienempi versio


 Tässä oikein kuva, kun kerrankin jaksoin blokata ja tulevia blokkauksia varten hankin pehmopaloja blokkausalustaksi. Huomatkaa pieni piirakka neulatyynyjen välissä, se kätkee sisäänsä mittanauhan <3

Ihan tyytyväinen olen blokkaukseen ja kyllä sen todella huomaa, miten tarvittava se on pitsin kanssa. Tämäkin huivi kaksinkertaisti kokonsa vertailussa ennen blokkausta ja jälkeen blokkauksen.







Tykkäsin mallista tosipaljon, koska kokoajan oli jotain tekemistä. Kokeilin ennen joulua huivia, jossa alkuun lisäyksiä tehtiin vain sileää oikeaa neulomisen ohessa ja sen tekeminen lace-vahvuisesta langasta tyssäsi jo ennen pitsikuvioon ehtimistä, koska kyllästyin. Haaveissa olisi toteuttaa tämä huivi vielä isompana versiona!

Tykästyin muuten lankaankin, se oli ihanaa neuloa <3 Ensi kosketukseni Malabrigoon. Hyvin saman tuntuista ja mukavaa työstää kuten Madelinetoshit. Puhdasta rakkautta <3!

Koska olen hamsteri, hamstrasin tätäkin lankaa aikoinaan 2 vyyhtiä, ja kun ihastuin sen tuntuun niin puikoilta on ennättänyt pompata jo toinenkin huivi tästä langasta, se vain odottelee sitä kuuluisaa blokkausta ;)

2 kommenttia:

  1. Niin kaunis, huiveihin ja tuohon lankaan jää helposti kyllä koukkuun:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään :) Kovasti jo suunnittelen seuraava projektia.. josko isompaa huivia vai ihan takkia! Vaan propleemina mistä saisi riittävästi lankaa ja erikoisempaa väriä. Titityyssä oli varsin vaillinainen valikoima.. Enkä ole oikein innokas ruudun kautta tilaamaan :(

      Poista